• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • +34 977553367

Copa Espanya 2017. II Clàssica Xavi Tondo.

xtv copa españa2017

Cap de setmana a casa i Copa Espanya ...

Diumenge passat es va disputar la II Clàssica Xavi Tondo, puntuable per a la Copa Espanya. En aquesta ocasió el nostre equip va demostrar que pot estar perfectament lluitant amb els més grans, ja que en la majoria d'escapades nostres corredors del Team Compak van estar lluitant per la carrera.

Un dels protagonistes va ser Arnau Sole, on va estar atent a les escapades principals i més aprofitant per portar-se les Metes Volants, la Muntanya i, finalment el segon lloc de la cursa arribant a l'esprint escapat amb Aleksandre Grigorev (Mútua Llevant) que va ser més ràpid a la recta d'arribada.

Els líders de la Copa Espanya, dominats per l'equip Lizarte i Caixa Rural van deixar que les escapades fructifiquessin i els punts es repartissin per corredors ja sense possibilitats de posar en perill els llocs de podi de la Copa Espanya de la present edició.

Això va ser aprofitat pels nostres corredors Joel Nicolau, Gerard Armillas i Arnau Sole que es van col·locar en la gran escapada de la jornada.

En les dues pujades al Coll de Belltall, Arnau va ser l'atac aconseguint punts per a la Muntanya. En el segon pas al Coll de Belltall, es va neutralitzar l'escapada de quatre corredors on també estava Arnau i en la mateixa pujada va provocar una nova escapada amb Aleksandre Grigorev. Tots dos, ben coordinats van anar agafant distància fins al coll de Lilla on Grigorev va atacar a Arnau. Arnau va mantenir el pas sense deixar que Grigorev agafés massa distància, a la baixada Arnau va atrapar a Grigorev i ja una vegada més els dos a relleus es van presentar a la línia de meta.

Grigorev coneixedor de la seva major velocitat punta, va guanyar a l'esprint a Arnau.

Font i foto: Team Compak.

Videos

Segueix-nos al nostre canal de Youtube

Galeries

Totes les imatges del Club
images

Que corri l'aire...

Manteniu les distàncies de seguretat