• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • +34 977553367

Copa Espanya 2017. II Clàssica Xavi Tondo.

xtv copa españa2017

Cap de setmana a casa i Copa Espanya ...

Diumenge passat es va disputar la II Clàssica Xavi Tondo, puntuable per a la Copa Espanya. En aquesta ocasió el nostre equip va demostrar que pot estar perfectament lluitant amb els més grans, ja que en la majoria d'escapades nostres corredors del Team Compak van estar lluitant per la carrera.

Un dels protagonistes va ser Arnau Sole, on va estar atent a les escapades principals i més aprofitant per portar-se les Metes Volants, la Muntanya i, finalment el segon lloc de la cursa arribant a l'esprint escapat amb Aleksandre Grigorev (Mútua Llevant) que va ser més ràpid a la recta d'arribada.

Llegeix més...

Copa Espanya 2017.Torredonjimeno.

Torredonjimeno2017

Disputada la sisena prova de la Copa Espanya, i on sembla que els corredors del Team Compak van entrant en ona poc a poc.

Per a aquesta ocasió, destaquem la tasca de David Gómez, per ser el nostre representant a l'escapada de la jornada, que es va realitzar a la primera meitat del recorregut. Aquesta escapada la formaven un total de 19 homes. Entre els primers 20 quilòmetres es va formar l'escapada i va ser neutralitzada pel gran grup a les primeres rampes del primer port, l'alt de Locubin de primera categoria. L'escapada va aconseguir un avantatge màxim d'un minut i trenta segons, però els homes del Supermercats Froiz juntament amb els homes de l'equip Lizarte, van fer que no anés a més.

Llegeix més...

Copa Espanya 2017. Memorial Valenciaga

Valenciaga2017

L'equip va completar una bona jornada, sota la pluja, que va marcar tota la carrera, a més de la velocitat alta des dels primers moments de la cursa.
El nostre millor corredor va ser Joel Nicolau, que després d'un mal dia en Momparler, va tornar al seu bon nivell acabant en el lloc 23.
Gerard Armillas va ser el nostre segon home arribant 25º.

Llegeix més...

Copa Espanya 2017.Trofeu Guerrita.

IMG 5167

Els nostres corredors es van deixar veure en les primeres fugides de la competició, sent combatius des del primer moment.
Combativitat que no es va reflectir en bons resultats, ja que només Arnau Solé i Gerard Armillas van poder ficar-se a la zona de punts (24 º i 50 º respectivament).

Llegeix més...

Cursa Ciclista C.C. Catalunya Sants (elits)

Sants2017

'Grans resultats per a l'equip aquest matí a Sants!
Gerard Armillas ha aconseguit la victòria aquest matí a la Cursa Ciclista CC Catalunya, puntuable per a la Copa Critèrium del calendari català.
Gerard ha pogut escapar-se en les primeres voltes de la competició en solitari, fins a doblar al gran grup, on ja s'ha mantingut la resta de carrera fins a aconseguir la victòria.

Llegeix més...

Videos

Segueix-nos al nostre canal de Youtube

Galeries

Totes les imatges del Club
images

Que corri l'aire...

Manteniu les distàncies de seguretat