• Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • +34 977553367

Sant Magi 2012

270Aquest passat diumenge dia 10 es va realitzar la XXV Marxa Cicloturista a Sant Magí de la Brufaganya puntuable per a la Challengue Catalana i organitzada pel Club Ciclista Tarragona. Un total de 43 inscrits van prendre la sortida a les 8 del matí des del port de Tarragona per cobrir un recorregut de 124km amb un desnivell de 850mts. El tram de bandera verda d'aquesta Sant Magi 2012 seria el comprés entre les localitats del Pont d'Armentera i Esblada amb 14km de constant pujada on la segona meitat seria una mica més dura.

 

 La representació del club va ser la següent i amb uns resultats de 7 corredors en el top 10 de cap. Enhorabona.

 

 1 º-Jordi Gómez

 2 º-Manuel Crespo

 4 º-Jussepe

 5 º - José Luis Asturiano
 

 Trofeu al més jove: Robert Alujas 

 

 

 Podeu veure les fotos en l'espai de Picasa del Club Ciclista Camp Clar.

Feliç any 2014

Mentre apurem les hores d´aquest any, us volem agrair el vostre suport durant aquest 2013 i esperem que continuï durant el proper any i més.
Donar-vos les gràcies per compartir experiències, fotos, curiositats amb nosaltres i amb tots els que formem aquesta xarxa que a poc a poc es va ampliant.
Malauradament seguim compartint males notícies (massa) d'atropellaments i males conductes al volant quan hi ha un ciclista a la carretera. Esperem que la conscienciació per part de tots, conductors, ciclistes, entitats i altres organismes, aquest tipus de notícies es redueixi.

 

Feliç cap d'any i .... pedals!

 

Recordeu que també podeu seguir-nos a Facebook.

Membres del Club als Pirineus

pirineo smallAprofitant el bon temps, diversos membres del nostre club van decidir realitzar una sortida ciclista pel pirineu

La jornada va transcórrer sense cap incidència i va ser un gran dia per conèixer-se els socis molt millor.

Sortida a Sant Magí de la Bufraganya 2013.

sant magi 2013

Aquest matí s'ha fet la tradicional sortida amb bici de carretera, fins a Sant Magi de la Bufraganya.
 
Amb sortida a les 7:30 des de la seu del nostre club i gairebé una trentena de ciclistes, es començaven a descomptar els 125 km aprox. del recorregut.
 
L'inici de tram de bandera verda era just a la sortida del Pont d'Armentera i finalitzava a Esblada, on es reagrupava el grup per arribar junts fins a Sant Magi.
 
En finalitzar la ruta s'han lliurat els premis i un petit record a tots els assistents després de prendre un refrigeri.
 
Els primers classificats en les tres categories establecias han estat, Nestor Arenas, Antonio Cayetano i Antonio Garbín.
 
 
 
Des de CC Camp Clar donar les gràcies tant a tots els assistents a aquesta sortida, que esperem repetir, i també a totes aquelles persones que han col · laborat per poder realitzar i durant la mateixa.
 
En breu podreu veure les fotos al picasa del club.

 

Videos

Segueix-nos al nostre canal de Youtube

Galeries

Totes les imatges del Club
images

Que corri l'aire...

Manteniu les distàncies de seguretat